Oranjeboomstraat 64A, 3071 BB Rotterdam
(T) 06-21642229 (E) Stuur een mail


Visies en masterplannen [+]
Pleinen, parken en sportterreinen [+]
Woonwijken [+]
Infrastructurele projecten [+]
Planbegeleiding/architectenbegeleiding [+]
Overig [+]


Sinds ik in januari 2008 voor mezelf begonnen ben, richt me vooral op de beleidsmatige kant van de landschapsarchitectuur. Denk hierbij aan groenstructuurplannen, terrassenbeleid, ontwikkelingsvisies en masterplannen, maar ook meer grootschalige projecten zoals de inpassing van rondwegen, windmolens of dijkverzwaringen. Door mijn jarenlange en intensieve samenwerking met stedenbouwkundigen en andere aanverwante vakgenoten, kan ik ook goed uit de voeten met opgaven die meer stedenbouwkundig van aard zijn, zoals het opstellen van ruimtelijke randvoorwaarden voor een stedenbouwkundige invulling en ruimte-voor-ruimte projecten in het buitengebied. Tot slot heb ik ook ruime ervaring in plan- en architectenbegeleiding en verschillende vormen van bewonersparticipatie, van inloopmiddagen en inspraakavonden tot aan processen waarbij bewoners hun eigen plan maken en ik ze ‘slechts’ begeleid.

Regelmatig krijg ik feedback van mijn opdrachtgevers over mijn scherpe analytische blik, mijn heldere manier van schrijven en de prettige manier van samenwerken. Mijn insteek is dan ook om, naast goed en breed gedragen werk af te leveren, een prettige werksfeer te creëren, waarin ruimte is voor ieders ideeën en kennis.

Indien u een landschapsarchitect zoekt voor het maken van een concreet ontwerp waarbij veel detailwerk komt kijken, dan zou ik u willen adviseren nog even verder te zoeken. Ik doe het uiteraard graag, maar ik ben me ervan bewust dat er landschapsarchitecten zijn, die daar meer affiniteit mee hebben. Voor beleid in de ruime zin van het woord daarentegen, bent u bij mij zeker aan het juiste adres!

Afhankelijk van de soort opdracht en de wensen van de opdrachtgever werk ik vanuit eigen kantoor dan wel bij de opdrachtgever op locatie.